Audio tour voor Museum Mensinge

53abd433d3356.jpg

Onlangs is het audiotour systeem Pickup van Dataton uitgeleverd aan Museum Mensinge.
De set bestaat uit 7 handheld Pickup luistersets en een laadstation voor 7 units.
De transponders zorgen ervoor, dat de juiste geluidsfragmenten op de juiste plaats worden weergegeven.

Pickup van Dataton is een uiterst eenvoudig te beheren systeem. De audiofragmenten zijn standaard MP3 en door ze unieke nummmers te geven, wordt de selectie gemaakt door de aanwezige transponders, die op hun beurt weer een unieke code uitsturen.

De pickup audiotour kan als handheld worden gebruikt, maar kan ook aan een draagkoordje worden meegeneomen met toevoeging van een koptelefoon.
Meestal worden hier eenvoudige lichte koptelefoons voor gebruikt.

Schaalbaar.
Het systeem is schaalbaar. Daarmee kan al een eenvoudige betaalbare start worden gemaakt en later worden uitgebreid met meer transponders en meer Pickup's.

Voor buitenlocaties zijn ook transponders beschikbaar.
Voor grotere installaties zijn opladers voor max. 20 stations te leveren.
Er kunnen meerdere laders worden ingezet.

De units beschikken momenteel over een opsslag capaciteit van 4GB. Dit is ruim voldoende voor een zeer uitgebreide audiotour.

Daardoor is de capaciteit van de Pickup's ruim voldoende om ook van diverse talen worden voorzien.
Zo kan een bezoeker bijvoorbeeld met de uitgegeven Pickup zijn of haar landen vlaggetje (transponder) kiezen om zo de eigen taal te kunnen beluisteren.

Zwart-AV | Extra

Hier vindt u informatie over bijzondere projecten, tijdelijke aanbiedingen en occasions.

Nieuwe BrightSign players

54a2ca310520b.jpegBrightSign heeft een aantal nieuwe mediaplayers gelanceerd. De 4K serie biedt toepassingen voor UHD 4K. Daarnaast zijn er nieuwe Low cost modellen met veel mogelijkheden voor museum, kiosk en meer.. Lees meer op www.hd-mediaplayers.nl lees verder »

vernieuwde site voor Narrowcasting

54a2cf147a37f.jpgOnlangs is de vernieuwde site voor Narrowcasting gelanceerd. Hier vindt u informatie, toepassingen en voorbeelden over ons produkt Myeasychannel. Kijk voor uitgebreide informatie op: www.myeasychannel.nl lees verder »

Vakantiepark TV

53a94f769d568.jpgHet Myeasychannel Narrowcasting systeem wordt steeds vaker ingezet als kabelkrant voor camping en vakantiepark. Door de kalender functie kan gemakkelijk een activiteiten agenda worden samengesteld. Kijk op www.myeasychannel.nl lees verder »

Plugin voor klok van Maarten Baas

53abce67724c1.jpgZwart-AV ontwikkelde een speciale Plugin voor Grandfathers en Grandmothers clock van Maarten Baas. Hiermee kan de klant op eenvoudige wijze zelf zijn kloktijd instellen.Ook de tijdzone is instelbaar. lees verder »

Meer opties in Myeasychannel

53a9457f82d4b.jpgDe tekstpagina's van Myeasychannel bieden steeds meer opties. Sinds kort kunnen nu alle TrueType fonts worden toegepast. Tekst zones kunnen nu linkslijnend, rechtslijnend of gecentreerd worden ingesteld. ook spatiëringen worden nu meegenomen. alle kleuren kunnen nu worden toegepast. Kijk op www.myeasychannel.nl lees verder »

Audio tour voor Museum Mensinge

53abd4213259c.jpgOnlangs is het audiotour systeem Pickup van Dataton uitgeleverd aan Museum Mensinge. De set bestaat uit 7 handheld Pickup luistersets en een laadstation voor 7 units. De transponders zorgen ervoor, dat de juiste geluidsfragmenten op de juiste plaats worden weergegeven. lees verder »

Plugin voor BrightSign

53a9414a6f5c2.jpgBrightAuthor van BrightSign biedt steeds meer geavanceerde mogelijkheden met de z.g. Plugin scripts. Zwart-AV ontwikkelt voor u custom Plugin scripts voor BrightSign. lees verder »

BrightSign programmeren

53a9330eb25dc.pngZwart-AV helpt u bij het ontwikkelen van uw BrightSign toepassingen van eenvoudige bediening met drukknoppen tot de meest geavanceerde interactieve presentaties. lees verder »

- Volgende »