Plugin voor klok van Maarten Baas

53a94c9ab0fe7.jpg

Zwart-AV ontwikkelde een speciale Plugin voor Grandfathers en Grandmothers clock van Maarten Baas.
Hiermee kan de klant op eenvoudige wijze zelf zijn kloktijd instellen.Ook de tijdzone is instelbaar.

De Grandfathers Clock en Grandmothers clock van Maarten Baas worden wereldwijd verkocht. De kunstwerken zijn allemaal uitgevoerd met een mediaplayer van BrightSign. Door de wereldwijde uitlevering ontstond het probleem van de juiste kloktijd en tijdzones.
Zwart-AV heeft daarvoor een speciale Plugin voor BrightSign ontwikkeld, waarmee de gebruiker zelf de juiste tijd kan instellen en tevens de lokale tijdzone kan instellen.
Door eenvoudig met een Smartphone of Tablet op de Local web Server van de BrightSign mediaplayer in te loggen, opent zich een menu met de mogelijkheid de tijd van de eigen Browser van een smartphone of tablet over te nemen.
Een tweede veld geeft de gebruiker een totaal overzicht van alle tijdzones.
Door de juiste tijdzone aan te klikken, is de player aangepast.

Reden van deze applicatie is het niet altijd beschikbaar hebben van internet op diverse plaatsen in de wereld. Als de gebruiker wel beschikt over een internet aansluiting, kan de BrightSign mediaplayer daarop worden aangesloten en zal daarmee ook automatisch de zomer- en wintertijd instellingen meenemen (Daylight Saving).

De web interface is zo eenvoudig mogelijk gevisualiseerd, waarmee deze oplossing erg gebruiksvriendelijk is.

Zwart-AV | Extra

Hier vindt u informatie over bijzondere projecten, tijdelijke aanbiedingen en occasions.

touchscreen voor Oudheidkamer Fredewalda

Voor de Oudheidkamer Fredewalda in Tolbert is een touchscreen programma ontwikkeld voor de grote maquette van het dorp. Door een huisnummer te kiezen, wordt de kijker geïnformeerd over het gekozen onderwerp en kan mem bijbehorende videofragmenten bekijken. lees verder »

Myeasychannel narrowcasting

53a92c5b3556d.pngOns produkt Myeasychannel is met name ontwikkeld voor narrowcasting met de serie BrightSign mediaplayers. Met dit systeem beheert u uiterst eenvoudig uw beeldscherm presentatie voor uw winkel, wachtkamer, sportkantine, school, horeca, theater, museum en meer. Met Myeasychannel creëert u uw eigen TV kanaal. Kijk op www.myeasychannel.nl . lees verder »

BrigtSign voor museum Nienoord

53abde1813f26.jpgonlangs zijn voor de nieuwe tentoonstelling in museum Nienoord in Leek een aantal mediaplayers van BrightSign geïnstalleerd met elk een eigen toepassing. In het oog springend is de z.g. 'Landschapstafel. Deze tafel is enigszins schuin geplaatst, waardoor de projectie nogal complex werd. Speciale "onzichtbare" sensoren onder het tafelblad geven de kijker een keuze uit een drietal video's lees verder »

BrightSign meer dan een player!

516fb371470f3.pngBrightSign biedt met de nieuwe XD serie mediaplayers meer dan alleen het afspelen van video en audio. De XD1030 en XD1230 zijn complete controllers voor aansturing van licht en elk ander enkbaar object. Met de optionele DMX interfaces en RS232 relaisboxen beheert u zo uw hele show. lees verder »

meer audiokanalen met één mediaplayer

51150c3100740.jpgIn opdracht van DB Audiovisueel is voor het Drentsmuseum een meerkanalen 'Play out' geraliseerd met slechts één mediaplayer van BrightSign. De wens was, om bij zeven schilderijen op specifieke tijden en op zeven verschillende plaatsen geluidsfragment te laten horen. De toepassing wordt gebruikt bij de tentoonstelling " De gezichten van dementie" van Herman van Hoogdalem en loopt tt/m 19 mei 2013. lees verder »

Rijksmuseum telt af met BrightSign

5114db843ca4a.jpg4 januari 2013 - Nog 99 dagen en H.M. Koningin Beatrix zal op 13 april a.s. de opening van het Rijksmuseum verrichten. op de voorgevel van het museum is een 8 X 2 mtr led wall geplaatst. Hierop wordt de Analog Digital Clock van Maarten Baas getoond. Zo kan de voorbijgangenr de aftelling van de dagen, uren en minuten volgen. lees verder »

Nieuw XD serie BrightSign mediaplayers.

511506f6c9a9e.png12 december 2012: Vanaf heden leverbaar: de nieuwe XD serie Solid State player met "PC Class Performance" en verbeterde video decoding. Met deze serie is het niet alleen een excelente player, maar meer een volledige show controller geworden. Daarbij is de HTML5 optie een welkome aanvulling. lees verder »

mediaplayers voor Stedelijk museum Sint Niklaas, België

4f7c65b5cd758.pngVoor de tentonstelling "Mercator Digitaal" leverde Zwart-AV zestien interactieve mediaplayers aan het Stedelijk Museum in Sint Niklaas, België. lees verder »

« Vorige - Volgende »