Plugin voor klok van Maarten Baas

53a94c9ab0fe7.jpg

Zwart-AV ontwikkelde een speciale Plugin voor Grandfathers en Grandmothers clock van Maarten Baas.
Hiermee kan de klant op eenvoudige wijze zelf zijn kloktijd instellen.Ook de tijdzone is instelbaar.

De Grandfathers Clock en Grandmothers clock van Maarten Baas worden wereldwijd verkocht. De kunstwerken zijn allemaal uitgevoerd met een mediaplayer van BrightSign. Door de wereldwijde uitlevering ontstond het probleem van de juiste kloktijd en tijdzones.
Zwart-AV heeft daarvoor een speciale Plugin voor BrightSign ontwikkeld, waarmee de gebruiker zelf de juiste tijd kan instellen en tevens de lokale tijdzone kan instellen.
Door eenvoudig met een Smartphone of Tablet op de Local web Server van de BrightSign mediaplayer in te loggen, opent zich een menu met de mogelijkheid de tijd van de eigen Browser van een smartphone of tablet over te nemen.
Een tweede veld geeft de gebruiker een totaal overzicht van alle tijdzones.
Door de juiste tijdzone aan te klikken, is de player aangepast.

Reden van deze applicatie is het niet altijd beschikbaar hebben van internet op diverse plaatsen in de wereld. Als de gebruiker wel beschikt over een internet aansluiting, kan de BrightSign mediaplayer daarop worden aangesloten en zal daarmee ook automatisch de zomer- en wintertijd instellingen meenemen (Daylight Saving).

De web interface is zo eenvoudig mogelijk gevisualiseerd, waarmee deze oplossing erg gebruiksvriendelijk is.

Zwart-AV | Extra

Hier vindt u informatie over bijzondere projecten, tijdelijke aanbiedingen en occasions.

Nieuwe BrightSign players

54a2ca310520b.jpegBrightSign heeft een aantal nieuwe mediaplayers gelanceerd. De 4K serie biedt toepassingen voor UHD 4K. Daarnaast zijn er nieuwe Low cost modellen met veel mogelijkheden voor museum, kiosk en meer.. Lees meer op www.hd-mediaplayers.nl lees verder »

vernieuwde site voor Narrowcasting

54a2cf147a37f.jpgOnlangs is de vernieuwde site voor Narrowcasting gelanceerd. Hier vindt u informatie, toepassingen en voorbeelden over ons produkt Myeasychannel. Kijk voor uitgebreide informatie op: www.myeasychannel.nl lees verder »

Vakantiepark TV

53a94f769d568.jpgHet Myeasychannel Narrowcasting systeem wordt steeds vaker ingezet als kabelkrant voor camping en vakantiepark. Door de kalender functie kan gemakkelijk een activiteiten agenda worden samengesteld. Kijk op www.myeasychannel.nl lees verder »

Plugin voor klok van Maarten Baas

53abce67724c1.jpgZwart-AV ontwikkelde een speciale Plugin voor Grandfathers en Grandmothers clock van Maarten Baas. Hiermee kan de klant op eenvoudige wijze zelf zijn kloktijd instellen.Ook de tijdzone is instelbaar. lees verder »

Meer opties in Myeasychannel

53a9457f82d4b.jpgDe tekstpagina's van Myeasychannel bieden steeds meer opties. Sinds kort kunnen nu alle TrueType fonts worden toegepast. Tekst zones kunnen nu linkslijnend, rechtslijnend of gecentreerd worden ingesteld. ook spatiëringen worden nu meegenomen. alle kleuren kunnen nu worden toegepast. Kijk op www.myeasychannel.nl lees verder »

Audio tour voor Museum Mensinge

53abd4213259c.jpgOnlangs is het audiotour systeem Pickup van Dataton uitgeleverd aan Museum Mensinge. De set bestaat uit 7 handheld Pickup luistersets en een laadstation voor 7 units. De transponders zorgen ervoor, dat de juiste geluidsfragmenten op de juiste plaats worden weergegeven. lees verder »

Plugin voor BrightSign

53a9414a6f5c2.jpgBrightAuthor van BrightSign biedt steeds meer geavanceerde mogelijkheden met de z.g. Plugin scripts. Zwart-AV ontwikkelt voor u custom Plugin scripts voor BrightSign. lees verder »

BrightSign programmeren

53a9330eb25dc.pngZwart-AV helpt u bij het ontwikkelen van uw BrightSign toepassingen van eenvoudige bediening met drukknoppen tot de meest geavanceerde interactieve presentaties. lees verder »

- Volgende »